Virheviesti

  • Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/smalldesig/domains/smalldesign.fi/public_html/includes/file.phar.inc).
  • Deprecated function: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in include_once() (line 1387 of /home/smalldesig/domains/smalldesign.fi/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in include_once() (line 1387 of /home/smalldesig/domains/smalldesign.fi/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in include_once() (line 1387 of /home/smalldesig/domains/smalldesign.fi/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters funktiossa drupal_get_feeds() (rivi 394 tiedostossa /home/smalldesig/domains/smalldesign.fi/public_html/includes/common.inc).

Luomupuuvilla sopii vauvoille, tietenkin ilman elastaania

Kaikista pienimmille ihmisille olen valinnut Small Design Shopiin vaatemerkin, jonka tuotteet ovat pehmeitä, kauniita ja luonnollisesti valmistettu ilman haitallisia kemikaaleja puhtaasta 100% luomupuuvillasta. Organic Zoo on englantilainen vaatemerkki, joka huomioi kaikessa toiminnassaan ympäristövaikutukset sekä oikeudenmukaisuuden valmistusprosessin aikana. Nämä ovat arvoja, joita tuen itsekin mielelläni.

Organic Zoon vaatteet suunnitellaan ja valmistetaan alusta loppuun asti Euroopassa. Näin esimerkiksi kuljetukset eivät rasita yhtä paljon luontoa, kuin jos tuotanto olisi muualla. Tehtaat, joissa Organic Zoon vaatteet valmistetaan, ovat sitoutuneet noudattamaan yrityksen arvoja ja kulttuuria.

Organic Zoolta ei tule monia tuotelanseerauksia vuoden aikana, vaan mallisto on ajaton ja kestävä. Vaatteet ovat väritykseltään harmonisia, tyylikkäitä ja vaatteiden mallit yksinkertaisia, olematta kuitenkaan lainkaan tylsiä. Kaikki vaatteet sopivat sekä tytöille että pojille. Näin vaatteita on helppo kierrättää lapselta toiselle ja ne eivät mene koskaan pois muodista. Lisäksi vaatteissa ei ole käytetty lainkaan elastaania, joten tiensä päähän tulleet vaatteet voidaan kierrättää vaikkapa uusiksi kangaskuiduiksi.

Organic Zoon tavoitteena on kannustaa asiakkaat tekemään tietoisempia ostopäätöksiä ja että kaikki vaatteet, joita me ja lapsemme käyttävät, olisivat pitkäkestoisia sekä valmistettu ilman myrkyllisiä kemikaaleja. Valitsemalla luonnonmukaisesti valmistettuja vaatteita ja tuotteita, sitoudut omalta osaltasi toimimaan sosiaalisia, eettisiä ja ympäristöä vaalivia tapoja kunnioittaen. Meillä on yhteinen tarina, josta voimme olla ylpeitä.

Miksi valita luomupuuvilla?

  • Luomupuuvilla on parempi valinta planeetallemme, koska luomupuuvilla kasvatetaan ilman vahvoja torjunta-aineita.
  • Luomupuuvilla on lempeämpi ja hellävaraisempi vauvan iholle, koska luomupuuvilla ei sisällä myrkyllisiä tai allergiaa aiheuttavia kemikaaleja.
  • Luomupuuvillanviljelijät saavat paljon paremman hinnan sadostaan, jolloin he voivat elää onnellisempaa elämää!

Eli vaikkapa siksi! :)
Ihanaa alkanutta viikkoa sinulle!

Laura