Meidän tarina

Suomenlinnassa

Lapseni ja perheeni ovat minulle tärkeimmät asiat tässä maailmassa. Siksi haluan tarjota heille vain parasta. Kun esikoisemme syntyi kymmenen vuotta sitten, oli lastenvaatemaailma hyvin erilainen kuin nykyään. Käytin tuolloin paljon aikaa siihen, että etsin hänelle kauniita, luonnonmukaisia ja mukavia vaatteita.

Kun saimme toisen tyttäremme, ajattelin, että samat lastenvaatteet sopisivat myös hänelle. Pian kuitenkin huomasin, että lapset olivat erilaisia ja mikä sopi ensimmäiselle, ei sopinutkaan toiselle - vaatteen malli oli väärä tai väri ei sopinut toiselle lapselle kuten esikoiselle. Etsiessäni toiselle tyttärelleni pikkuruisia vauvanvaatteita, haaveilin täydellisestä lastenvaatekaupasta. Sellaisesta, jossa olisi puhtaasti valmistettuja tuotteita, jotka ovat samalla myös tyylikkäitä.

Kun kolmas lapsemme syntyi, minulla oli jo selkeä näkemys, millaisia vauvan- ja lastenvaatteiden tulee olla: Yksinkertaisia ja ajattomia, jotta ne voidaan kierrättää sisarukselta toiselle. Malliltaan sellaisia, että ne sopivat erilaisille lapsille. Mielellään unisex-tyylisiä, jotta ei haittaa, jos perheessä on sekä tyttöjä että poikia.

Organic Zoo ja Pop&Co vaatteet

Small Design Helsinki on siis pitkäaikainen unelma ja haave. Kun minulle aukeni tilaisuus oman yrityksen perustamiseen, tartuin siihen välittömästi. Haluan tuoda ne merkit, joista itse pidän, myös muiden löydettäviksi. Nämä kaikki ihanat lastenvaatteet ovat helposti saatavilla verkkokaupassamme, Small Design Shopissa.

Small Design Shopin valikoimaan olen valinnut tuotteita, jotka ovat meillä kotona päivittäisessä käytössä. Suuri osa kauppani tuotteista on luomupuuvillaa ja tuotteiden tuotantotavoissa on otettu huomioon eettisyys. Kaikki kauppani tuotteet ovat sellaisia, joita voin käyttää huoletta omilla lapsillani, joten ne ovat turvallisia valintoja myös sinun lapsillesi.

Tyttö rannalla

Tiedätkö mitä? Sinä ja minä voimme yhdessä toteuttaa unelmani. Jokainen asiakas, joka vierailee blogissani ja käy ostoksilla kaupassani, on osa tätä unelmaa. Ilahdun joka kerta, kun näen kuvia sosiaalisessa mediassa, jossa tuotteemme ovat käytössä lapsillanne. Hymy nousee huulilleni, kun Instagram ilmoittaa, että kauppani on mainittu. Huomaan jokaisen uuden seuraajan ja tykkääjän. Käytä siis rohkeasti #smalldesignshop hästägiä tai käy kommentoimassa Facebookissa, jotta voin tutustua sinuun.

:) Laura

Klikkaa ostoksille tästä